v_0.0.61 PROD

Informatii Service

Informatii service

Informatii reteaua de service Proleasing Motors

Reteaua de service Proleasing Motors va ofera operatiile de care aveti nevoie in cadrul unui service roti:

- Montare / demontare anvelope.
- Echilibrare roti = Uniformizare masei pe intreaga suprafata a benzii de rulare, in raport cu axa de rotatie, unde centrul de masa al rotii in momentul echilibrarii corespunde cu centrul de masa al rotii montate pe masina. Se realizeaza pe masina de echilibrat, prin folosirea de plumbi turisme standard sau plumbi turisme autoadezivi, dupa caz.
Important de stiut: O roata neechilibrata scurteaza viata sistemelor de rulare, directie si suspensie. 
- Geometrie roti = Reglajul unghiurilor suspensiei. Se realizeaza cu aparatura specifica, respectand valorile indicate de fabricantul autoturismului.
Important de stiut: O reglare incorecta sau o dereglare a unuia sau mai multora unghiuri ale suspensiei conduce la o manevrare imprecisa a automobilului, tocirea rapida a anvelopelor, incapacitatea automobilului de a merge rectiliniu, consum excedentar de carburant si uzura prematura a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie, cu implicatii directe in ceea ce priveste siguranta participantilor la trafic si implicand costuri apreciabile.
- Montare senzori presiune.
Important de stiut: Anvelopele cu presiunea aerului scazuta cauzeaza instabilitatea automobilului în viraje datorita pierderii aderentei. In plus, pe suprafete umede distanta de franare creste considerabil.
- Depozitare roti extra-sezon. Daca nu dispuneti de spatiul necesar pentru anvelopele pe care nu le folositi, Proleasing Motors vine in sprijinul dvs. si va “cazeaza” anvelopele in cele mai bune conditii.