v_0.0.61 PROD

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 

Acest site roti-proleasing.ro este administrat de catre Proleasing Motors. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.

Conditii Generale

Proleasing Motors a depus toate eforturile pentru a prezenta, pe acest site, informatii corecte si precise. Informatiile prezentate sunt in permanenta schimbare. Desi luam toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Proleasing Motors. Pentru orice fel de lamuriri suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre Proleasing Motors Romania ori utilizate de Proleasing Motors Romania in conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al Proleasing Motors sau al detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.

Proleasing Motors isi rezerva dreptul de a utiliza in scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie in orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. Proleasing Motors isi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea Administrare Cont / Contul Meu.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Proleasing Motors nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Proleasing Motors pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Proleasing Motors se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Proleasing Motors.

Proleasing Motors se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa sediului social al Proleasing Motors (Comuna Blejoi, Sos. Ploiesti – Buzau, DN1B, Nr.505, Judet Prahova), se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Proleasing Motors are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de utilizatori. Clientilor le sunt garantate drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a) dreptul de a cere Proleasing Motors sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b) dreptul de a cere Proleasing Motors sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c) dreptul de a cere Proleasing Motors sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale. 

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard S.A. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Proleasing Motors sau pe serverele Romcard S.A.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem prin introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului roti-proleasing.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul roti-proleasing.ro, va fi considerata o tentativa de frauda si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Limitarea Responsabilitatii (Disclaimer)

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site. Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, in calitate de minor avand varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, va exprimati acordul si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, iar dumneavoastra, in calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti ca el sa se oblige la respectarea termenilor si conditiilor, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.

Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in masura in care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. In special, nu garantam in niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site si nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta si fara erori ori ca site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.

In limita maxima permisa de lege, Proleasing Motors Romania nu va fi raspunzator in niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie in temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultand din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din acesti termeni si conditii, in masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Marci

Toate numele, imaginile, siglele care identifica Proleasing Motors reprezinta marci ale Proleasing Motors. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi. Proleasing Motors nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane in afara de titularii de drept. Orice astfel utilizare poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.

Linkuri Externe

Proleasing Motors Romania nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul Proleasing Motors, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

Limitarea responsabilitatii cu privire la programe

Programele care pot fi descarcate de pe acest site au fost verificate si testate amanuntit in toate etapele de productie, dar recomandam utilizarea unui program anti-virus inainte de instalare. De asemenea, recomandam realizarea unei copii de siguranta a hard-disk-ului, inainte de utilizarea programelor. In limita maxima permisa de lege, Proleasing Motors nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice fel de disfunctionalitate, deteriorare si/sau pierdere de informatii rezultate in urma utilizarii acestor programe pe computerul dumneavoastra personal. Inainte de instalarea programelor pe computerele legate in retea, va rugam sa consultati administratorul retelei.

Jurisdictie

Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia romana. Orice fel de dispute nascute in legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.

In cazul in care oricare dintre acesti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care acesti termeni urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentii termeni si conditii. Celelalte prevederi vor ramane aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.

Proleasing Motors isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii oricand, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa incetati folosirea acestui site imediat.